Welkom

Welkom op de site van Damenweb.nl.
Op deze site staan o.a. onze belevenissen van onze laatste vakantie naar zuidelijk Afrika. We hebben in april en mei ruim drie weken door een schitterend deel van Afrika gereisd. We zijn gestart in Johannesburg en van daar uit zijn we met een pick-up (met tentje op het dak) richting het noorden gereden. We hebben bijna drie weken door Botswana en Zimbabwe getrokken en zijn uiteindelijk weer teruggekeerd naar Johannesburg voor de terugvlucht naar Nederland. Een impressie van onze belevenissen kun je vinden in het menu Vakantie-Botswana .

Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen bij onze eerdere belevenissen, zoals onze rondreis door Cambodja, de campervakantie in Canada, de wandelvakantie in het Annapurna gebergte in Nepal of de reis naar Dubai, India en Sri Lanka.

Natuurlijk ook informatie over onze andere hobby: Geocaching. In onze vrije tijd gaan we vaak met ons GPS op pad voor het moderne schatzoeken. Door middel van puzzeltochten kom je uiteindelijk bij een verborgen doosje waar je je bezoek kunt vastleggen.

De Digitale school geeft allerlei informatie m.b.t. het onderwijs. De site wordt regelmatig aangepast met nieuwe links.

Op zoek naar het laten ontwerpen en bouwen van een eigen website, neem dan een kijkje bij Webdesign.

Veel plezier bij het lezen van onze belevenissen en het bekijken van alle foto's.

Michiel & Nicole